лого
Творим за любителите и ценителите на красивите неща. Наслади се на дома си!
renovation 40 2 - снимка

Една вдъхновяваща история

Историята на нашия бранд стартира през 1996 година, когато двама ентусиазирани предприемачи решават да се посветят на един от най-красивите и вдъхновяващи бизнеси – интериорно проектиране, внос и търговия с луксозни италиански мебели. Това е история за усещането, което дизайнът Made in Italy може да предизвика, за баланса на съставките, които, като в перфектна рецепта, правят наистина уникално изживяването да гледаш предмет, да го докосваш и да се потапяш в неговата атмосфера. Благодарение на безспирната си всеотдайност, любов и труд те успяват да изградят надеждни партньорства с висококачествени водещи италиански марки, което в комбинация с екипът от професионалисти на изключително високо ниво, налага марката RILUS сред лидерите в сферата на обзавеждането и интериорния дизайн. Клиентите ни могат да се насладят на красивия ни шоурум в гр. Пловдив с 3000 м² изложбена площ, който се намира на ключово, достъпно и удобно място, както за пловдивчани, така и за гостите на града. Специално за нашите клиенти в шоурума си сме претворили една автентична италианска атмосфера, като сме селектирали отличителни, качествени и разнообразни продукти на водещи марки в областта на мебелното обзавеждане, осветление, стенни и подови облицовки, врати и обзавеждане за баня.

Нашата визия

е да създадем уникални, качествени и елегантни решения за дома, офиса или хотела, да се усъвършенстваме ден след ден с уважение към хората, които работят с нас и всички наши клиенти, които избират да ни се доверят. Когато започнахме приключението RILUS, бяхме сигурни в две неща: че ще сбъдваме мечтани домове и че ще го правим по нашия начин. Знанието как да го направим беше отправната точка, но от самото начало се стремим към непрекъснато усъвършенстване – избор, който ни кара да растем все повече с всяка изминала година. През годините структурирахме дейността си с далновидност, иновации и отговорност, превръщайки се в коректна компания с голяма продуктивна сила.

Dione1a - снимка

Нашата мисия

е да творим за любителите и ценителите на красивите неща. Проектите ни се превръщат в „игра на стил“: фин, искрящ, елегантен, чувствен. В основата на всичко е свободата на творческия процес, способността да генерираме с оригинални комбинации непреходни идеи, които са резултат от непрекъснато проучване и, които, благодарение на разнообразието и персонализирането, изпреварват тенденциите и задоволяват най-разнообразни вкусове. Учим се от красотата на света около нас. Става въпрос за изработване на наистина индивидуална визия. В крайна сметка тези, които се обръщат към RILUS, търсят начин да изразят себе си свободно и в нас намират професионалисти, с които да го постигнат. Ние виждаме ролята си на партньор, който може да направи финото или дръзкото, който може да разкрие тенденция и който може да създаде стил, уникален за всеки човек. Независимо дали става дума за обзавеждане на къща или хотел, методът ни на работа ни позволява да помогнем на клиентите си да изпитат удоволствието от това да изберат мебели, които наистина стават част от техния свят.

- снимка
Нашите услуги
rilus meeting icn e1660921899779 - снимка

Консултация

Предлагаме техническа и интериорна консултация, която е безплатна срещу закупуването на обзавеждането.
proektirane icon e1660928190371 - снимка

Безплатни проекти

Нашите клиенти получават безплатно проектиране на интериора на жилището, офиса или хотела си.
3d model icon e1660922813302 - снимка

3D проекти

Нашите клиенти имат възможност да получат 3D фотореалистични визуализации на закупения интериор.
renovation icon 3 - снимка

Снемане на размери

Снемането на размерите при поръчка на персонализирано обзавеждане е безплатно за клиента.
delivery icon e1660922417705 - снимка

Доставка

За улеснение при покупка на обзавеждане доставката за нашите клиенти е безплатна срещу закупуването на обзавеждането.
renovation icon 4 - снимка

Монтаж и сервиз

Монтажът на закупените от „Рилус“ мебели е безплатен, извършен от професионалистите на фирмата.

Години опит и традиции

Партньори

Завършени проекти

Сайтът е в процес на обновяване.
Успешна 2023-та година от "RILUS"!